FIFIUM
CASES

Contractor app – Forbinder håndværkeren og kunden

Denne app har vi udviklet i samarbejde med Patrick Lobe, og har været en del af projektets rejse fra start af, en rejse der først for alvor er gået i gang nu.

Vi har blandt andet stået for den strategiske del af planlægningen, wireframes, design samt udviklingen. Appen er ude nu hos flere håndværkere samt kunder. Appen skal afhjælpe kommunikative udfordringer mellem håndværkeren og kunden. Platformen er udviklet med planlægningssystem, chat funktion, opgavehåndtering såsom opgave godkendelse og rating, samt profil integration og mulighed for integration med 3. part.

Vi har nydt at være en del af udviklingen fra projektets begyndelse af og glæder os enormt meget til at opleve app’ens videre forløb. Vi kan varmt anbefale at downloade denne app, såfremt du er håndværker eller kunde.

Du kan downloade appen ved at klikke her:

"Jeg har samarbejdet med Fifium og Christoffer Tybjerg igennem de sidste 6 måneder i forbindelse med udvikling af en håndværker-app. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Fifium og dens medarbejdere. De er meget stærke på det tekniske område og kan hurtigt konvertere kundeønsker til en konkret teknisk løsning. Men ikke nok med det. Fifium kan også hurtigt sætte sig ind i markedet og leve sig ind i kundebehovene, som har resulteret i en brugervenlig løsning. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at bruge Fifium til udvikling af alle former for digitale løsninger."
- Contractor app – Connects contractor with customer(DK)