FIFIUM
CASES

Eventbooth – Uforglemmelige arrangementer

Eventbooth leverer photobooths til brylluper, firmafester, fødselsdage og mange andre arrangementer; et frisk input til en begivenhedsrig aften, hvor gæsternes minder bliver foreviget.

Vi har udviklet deres hjemmeside eventbooth.dk hvor man kan booke photobooths til enhver lejlighed. Vi har haft fokus på at designe en stilren hjemmeside, hvor bookingsystemet gør det nemt at booke en photobooth på blot et øjeblik.

Vi har nydt samarbejdet med Kristian og resten af Eventbooth teamet, der i sandhed leverer et helt unikt og genialt produkt til alle aldre. Står I og savner et sjovt og isbrydende element til jeres store aften, vil vi til enhver tid anbefale at booke en photobooth på eventbooth.dk

I kan udforske hjemmesiden ved at trykke på knappen nedenfor.

Kristian says about working with Fifium:
"It has been nice to collaborate with Fifium about our website. Fifium understood our needs and requirements immediately, which made everything easier and the website was actually finished before the agreed time, after which their design department further refined our site. Thank you for a great service!"
- Kristian, Eventbooth