HVAD KOSTER DET
AT LAVE EN APP?

Det er gratis at spørge!

Er I på udkig efter en konkret pris på jeres app projekt, anbefaler vi, at I kontakter os. Det er gratis at spørge, og vi er altid friske på at tage en uforpligtende snak omkring projektet og besvare spørgsmålet: ”hvad koster det at lave en app?”
Vi udarbejder gerne et konkret tilbud, der giver jer et overblik over projektets forventede tidsramme og pris. For at vi kan levere et så præcist tilbud som muligt, er der visse generelle overvejelser I bør gøre jer på forhånd.

PLATFORM

Skal appen udvikles til én specifik platform eller skal den være tilgængelig på iOS og Android samt være optimeret til samtlige iPads og andre tablets på markedet?

DESIGN

I et app projekt foregår kodningen foran og bagved kulisserne, henholdsvis frontend og backend programmering. Backend er ansvarlig for funktionaliteten, hvilken vi aldrig går på kompromis med. Frontend er ansvarlig for appens udseende, hvilken vi ikke anbefaler at gå på kompromis med, da vi ønsker at udvikle stilrene apps, der lever op til jeres eksisterende eller nystartede brand. For at besvare ”hvad koster det at lave en app?”, bør I beslutte hvorvidt jeres digitale identitet skal designes fra bunden eller om jeres eksisterende identitet skal viderebringes i app’en.

BUDGET

At udvikle en app kan sammenlignes med at bygge en bil. Budgettet afgør, hvorvidt vi kan bygge en motor på 4 hjul, der kan transportere jer fra A til B, eller en personligt designet energivenlig bil med alufælge, klimaanlæg, touchskærm osv. Derfor er det vigtigt at I overvejer jeres budget nøje, så vi kan tilbyde relevante muligheder, der matcher jeres behov.

HVAD KAN APP’EN?

Brugeroplevelsen bør tænkes igennem fra start til slut, hvilket giver et overblik over alle appens funktioner. En lille detalje såsom: hvordan brugeren logger ind; kan have stor indvirke på hvordan appen skal kodes og derved prisen heraf.

PERSONLIGT PANEL

Kræver jeres app et personligt panel, hvorfra I kan administrere brugere, tilføje nye produkter, udtrække analytisk data m.m.?

Så hvad koster det at lave en app?

Ethvert app projekt er unikt. Derfor er det svært at give et generelt svar på ”hvad koster det at lave en app?”. Hvis I besvarer ovennævnte punkter, er vi godt klædt på, til at kunne give jer en nøjagtig pris på jeres projekt.
Det er gratis at spørge, og det er I altid velkommen til.

KONTAKT OS
Navn
E-mail
Besked