PROCESSEN ER LIGE UD
AD LANDEVEJEN

Strategien bag jeres digitale udvikling med FIFIUM

Bag enhver digital udvikling gemmer sig en nøje gennemtænkt strategi, og når I starter jeres digitale udvikling med os, får I mulighed for at deltage i den fantastiske rejse man gennemgår, når et projekt afvikles fra idé til lancering.

Udvikling af app og andre digitale løsninger er en organisk cyklus, der skal passes og plejes for at kunne gro, og vi har optimeret miljøet, hvori jeres ideer til udvikling af app kan slå rødder og vokse. Enhver udvikling af app starter med en grundlæggende samtale omkring jeres ideer og ønsker, hvorefter planlægningen kortlægges skridt for skridt.

Vi udarbejder en projekt aftale, der indeholder alle nødvendige informationer, og samtidigt påbegynder vores designere konceptudvikling og udkast til jeres udvikling af app.

PLANLÆGNING

I denne fase møder I jeres projektmanager og vi går fra idé til en specifik plan baseret på markedsanalyse, research samt jeres ønsker. Det giver jer et komplet overblik over det kommende udviklingsforløb, der inkluderer en pris- og tidsplan.

DESIGN

I designfasen skabes jeres brand identitet samt det komplette UI og UX design. Vi designer wireframes, der giver et grafisk overblik over projektets udseende samt funktionalitet.

UDVIKLING

Det endelige produkt udvikles, og jeres projektmanager holder jer opdateret med projektets fremgang. Denne fase afsluttes med en grundig testfase, der forbereder lanceringen.

LANCERING

Lanceringsfasen indebærer den tekniske implementering på udvalgte platforme og eksekveringen af en markedsføringsplan.

VIDEREUDVIKLING

Udviklingen af et digitalt produkt fortsætter efter lanceringen, og vi tilbyder derfor fortsat vores service samt løbende opdateringer baseret på bruger feedback, markedsudvikling mm.

KONTAKT OS
Navn
E-mail
Besked