Restaurant

Restaurant

Restaurant

Der var en tid, hvor den primære funktion af en restaurant app var at hjælper gæsterne med at finde den nærmeste placering og lade dem se på menuen. Ikke mere.

Da et stigende antal restaurantkæder flytter ind i det mobile / digitale rum, bliver de funktioner, der er tilgængelige for gæsterne, mere og mere komplekse. Med en stærk digital tilstedeværelse kan restaurantkæder give gæsterne mulighed for at bestille på forhånd, betale for deres måltid og springe køen over.

Det er virkelig fascinerende, hvordan smartphones er blevet en så integreret del af alle de områder af livet, at enhver virksomhed søger at have sin tilstedeværelse online (især på mobiltelefoner). Efterhånden som markedsførings udviklingen og reglerne ændrer sig, bliver online rækkevidde dominerende for dit publikum. Folk forlader ikke deres smarte telefoner selv i et sekund. Faktisk ser de efter alt fra generel information og seneste nyheder til at bestille filmbilletter og bestille mad på deres smartphones. Så hvorfor ikke bruge det til din fordel? Giv dine kunder en passende besked på det rigtige tidspunkt! Og at have en app vil bare hjælpe dig til at få et forspring på din konkurrenter.

Årsagerne til at have en app til din restaurant er virkelig indlysende, enkel og alligevel afgørende. Så ansat Fifium som teknologipartner og få din app udviklet.