WEBBUREAU

Jeres digitale tilstedeværelse er vigtig, hvorfor vi som webbureau specialiserer os i at designe og udvikle hjemmesider, der lever op til den digitale identitet, I fortjener.

Responsivt design

Jeres digitale identitet afspejler jeres virksomhed, og det er vigtigt, at jeres hjemmeside er præsentabel og anvendelig, om jeres kunder bruger computer, smartphone eller tablet i alle størrelser. Vi er et webbureau, der leverer responsive hjemmesider og web apps, der netop lever op til dette krav. Vores webingeniører arbejder i programmeringssprogene HTML, CSS, PHP og Javascript, og vi udvikler hjemmesider i WordPress og web apps i Ajax, jQuery, Node JS, Joomla og Drupal.

Processen bag webudvikling

Vi vil hjælpe organisationer i alle størrelser med at opnå en effektiv samt operationel digital transformation. Dette opnår vi gennem vores agile arbejdsmetoder, som integrerer samt guider vores udviklere til at skabe de helt rigtige og unikke webapplikationer.

Vi stræber altid efter at skabe effektivitet samt kvalitet gennem vores udvikling, hvorfor vi benytter os af accepterede design- og teststandarder. På den måde sikre vi os, at vi leverer pålidelige webapplikationer, der kan komme op og kører allerede fra første implementering.

Vores kunder er vores generelle nøgleprioritet gennem vores udviklingsprocesser og derfor leverer vi altid webapplikationer som indordner sig til dine krav og som samtidigt indeholder unikke samt stilrene teknologiske designs og trends.

Fifiums tjenester strækker sig globalt med en bred vifte af tilfredse kunder, der dagligt benytter sig af vores brugerdefinerede webapplikationer til at løse deres forretningsudfordringer og behov.